Sunday, May 27, 2012

Rödbets- och zucchinipytt



En supergod och busenkel men ändå lite lyxigare pytt i panna är inte så dumt. Receptet kommer från början kommer någon mattidning men jag minns inte vilken. Du behöver potatis, rödbetor, zucchini, fetaost, ägg, färsk persilja och dragon. Inga exakta mått utan ta så mycket du behöver.

Skala och tärna potatis och rödbetor och stek därefter först rödbetorna och sen potatisen eller, om du gör mycket, släng allt  en ugnsform och ringla olivolja över och kör det sedan på 200 grader tills det är klart. Stek zucchinin och blanda allt innan du smular över fetaosten och klipper de färska kryddorna. Salta och peppra. Stek ett par ägg och dekorera med den lösa äggulan uppåt. Dekorera med lite sallad och servera!

6 comments:

  1. Låter supergott!! Tack det ska jag spara. Grattis på mors dag :)

    ReplyDelete
  2. Ser fantastiskt gott ut, måste absolut testas. Tack!

    ReplyDelete
  3. Mums! Kul med recept! Och grattis på vår första morsdag!

    ReplyDelete
  4. Sara: Du måste prova!

    Sandra: Tack detsamma!

    Milla: Gör det!

    Sandra: Tack detsamma!

    ReplyDelete
  5. Tack för maten i måndags (och lunch igår), det smakade toppen!

    ReplyDelete